O nama

Club Vibes je nastao sasvim slučajno od strane dvojice prijatelja. Radi se o Harisu Čusti i Narcisu Mehmedbašiču aka Dj Narcis Jr.

Od svoga nastanka pa do danas Club Vibes se vise bazirao na reklamiranju BiH dj-eva i samoj promociji elektronske scene u našoj državi. Za veoma kratko vrijeme Club Vibes je postigao veliki uspjeh samim tim što je od 01.06.2004. do 01.06.2005. dostigao broj od oko 3000 registrovanih korisnika, iako stranicu dnevno posjeti u prosjeku 2000 do 3500 korisnika. Danas (02.01.2008) clubvibes ima više od 8200 registrovanih korisnika.
Sam uspjeh je doprinjelo i zatvaranje stranice, do tada jedine u BIH, Flyer.co.ba i preusmjeravanje korisnika sa flyer.co.ba na Club Vibes.
Iskorištavamo ovu prigodu da se zahvalimo Nikoli Paradžik, inače vlasniku portala Flyer.co.ba, na saradnji i nesebičnom podržavanju Club Vibes-a.
Što se tiče organizacije partija Club Vibes-a na području party-a od 2005. organizovano je 12 partija i slobodno možemo reći da ih možete očekivati još više. Club Vibes če uskoro početi da češče radi na projektima promocije elektronske muzike kroz organizovanje party-a na nivou cijele BIH.
Takođe jedan od projekata jeste da se pokrene i prva Booking agencija u BIH koja bi u svojim redovima imala domaće i strane kvalitetne producente i dj-eve. Naravno ova agencija neće moći postojati bez saradnje BIH dj-eva.
Dakle, dragi dj-evi o vama ovisi daljna situacija!!!!!!

Urednik: Vesna Kerkez

Učitavam...