Novosti

Jawoo - BerlinJawoo - Berlin

Objavljeno: 13.05.2011 u 12:14
Autor: RedHead

Novo izdanje bosanskohercegovačkog producenta koga znamo pod pseudonimom Jawoo u prodaji je od 6. maja. Izdanje nosi naziv „Berlin“, a nosi etiketu Stanch Recordsa iz Mostara.

Tracklist:

1.  Berlin (original mix)

2. Berlin (Paul Hazendonk remix)

3.Berlin (Miro Pajic remix)

4. Berlin (Joe Maker remix)

Izdanje možete preslušati i kupiti na Junodownload.com.

 

"Berlin" je naslov novog šestominutnog singla kojeg potpisuje Marinko Vujević iz Mostara, DJ i producent elektronske glazbe pod pseudonim Jawoo. Za ovaj singl je ostvarena suradnja sa Gregorom Zemljičem iz Slovenskog studija Earresistible Mastering koji je radio na kompletnom masteringu ovog singla, a podsjetimo se kako su grupe Colonia, Elemental te DJ giganti kao što su Carl Cox, Umek, Marco Bailey i Kevin Saunderson samo neki od imena koji su imali suradnju s ovim studijom.

Singl se u prodaji nalazi zajedno sa remixiranim verzijama koje su potpisali Nizozemac Paul Hazendonk, Miro Pajic iz Njemačke te Joe Maker iz Italije. Izdanje izlazi na Stanch Records etiketi, a u prodaji se nalazi od 09.05.2011. ekskluzivno na Beatport prodavnici digitalne glazbe, dok je datum za svjetsko tržište 06.06.2011.

Važno je napomenuti da su ovo izdanje podržali mnogi DJ-ovi diljem svijeta, a samo neki od njih su: Richie Hawtin, Sasha, Nick Warren, Markus Schulz, Pedro Delgardo, Alfonso Padilla, Noah Pred, Laurent Garnier, Slam, Gel Abril, Toni Rios, Dave Spritz, Flavio Diaz, Mark Denken, Francesco Farfa…

 


1 2 3 4 5

  • Ostavite komentar

Učitavam...