Novosti

Jawoo & Static Sense – Pray with us EPJawoo & Static Sense – Pray with us EP

Objavljeno: 03.01.2010 u 18:41
Autor: RedHead

Ekipa koja stoji iza lejbla Stunch Records iz Mostara ovog mjeseca ima čime da se pohvali.

Mladi Mostarac, DJ i producent Marinko Vujević aka Jawoo, u saradnji sa kolegom iz Poljske poznatijim pod pseudonimom Static Sense izdao je sjajan singl nazvan „Pray With Us“, uz koji dobijate čak pet remiksa koje su uradili Tundra i Paul Hazendonk, MCJ, Ivan Komlinović, Luigi Madonna i Igor Krsmanović.

Za minimalističnu, zaraznu melodiju originalne stvari, koja plijeni na prvo slušanje svakako ćete uvijek naći dobar kontekst, što u setu, što u životu, bilo da vam treba „dizalica“ za set, motivacija da zatvorite oči i podignete ruke, ili da nekome izmamite osmijeh.

Razrađena od čak pet uglednih remiks majstora, „obučena“ u pet različitih stilova, ova će vas pjesma pratiti gdje gog krenete. Snažnu podršku već su joj pružili Dyno Flavio Diaz, Alex Long, Mike Kiraly, Hidenobu Ito, Pacoo & Rudy B i mnogi drugi... Šta vi čekate. Pravac na http://www.myspace.com/stanchrecords.

Izdanje će se u digitalnoj formi u prodaji naći 11. januara na Beatportu.

 


1 2 3 4 5

 • Komentari

  • x_skater 1x_skater 05.01.2010 u 09:20
   Stvar se nemože poslušati na My space-u
 • Ostavite komentar

 • Vezane vijesti

  • Jawoo - Berlin 13.05.2011 u 12:14

   Jawoo - Berlin

   Novo izdanje bosanskohercegovačkog producenta koga znamo pod pseudonimom Jawoo u prodaji je od 6. maja. Izdanje nosi naziv „Berlin“, a nosi etiketu Stanch Recordsa iz Mostara.

  • DJ Jawoo iz Mostara: Remiks za etiketu Hamburg Aufnahmen! 15.06.2010 u 10:52

   DJ Jawoo iz Mostara: Remiks za etiketu Hamburg Aufnahmen!

   Mostarski producent Marinko Vujević aka DJ Jawoo ovog mjeseca potpisaće ugovor sa uglednom njemačkom etiketom "Hamburg Aufnahmen", pod čijim okriljem se nalaze i Alex Young, Hans Bouffmyhre, Glitter, Federico Milani...

Učitavam...