Novosti

Pitch Black @ Aquarius, 25. listopad, 2009.Pitch Black @ Aquarius, 25. listopad, 2009.

Objavljeno: 02.10.2009 u 10:06
Autor: x_skater

Novozelandski techno-dub-trance velemajstori Pitch Black na svojoj europskoj turneji vraćaju se u Aquarius, tri godine poslije sjajne zagrebačke koncertne premijere koja je oduševila i najzahtjevnije poklonike progresivne elektronske glazbe!

Neumorni tandem iz Auklanda, stalno prisutan u vrhu Pacific-dub scene, u međuvremenu je objavio četvrti studijski album «Rude Mechanicals», a prije nekoliko tjedana i novi remix album «Rhythm, Sound & Movement».

Michael Hodgson i Paddy Free upotpunit će svirku u Aquariusu svojim maštovitim psihodeličnim VJ-ingom, a za after party pobrinut će se domaće snage - Bass Culture (electro-dub / dubstep) i Plasma Corp (progressive trance / psytrance). Plasma Corp aka Hrvoje Kirnbauer povezan je s Pitch Black i kao jedan od remixera na proširenom digitalnom izdanju albuma «Rhythm, Sound & Movement».

Više informacija o Pitch Black, kao i hrpa audio i video materijala za free download može se naći na adresi www.pitchblack.co.nz. i na www.myspace.com/Pitchblacknz

 

Plasma Corp www.myspace.com/plasmacorp

Bass Culture www.myspace.com/bassculture

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 70 kuna potražite u Aquarius CD Shopu (Varšavska) i Kingston Reggae Shopu (Radićeva). Cijena na dan koncerta je 90 kuna. U Kingstonu ćete naći i kompletnu Pitch Black diskografiju


1 2 3 4 5

  • Komentari

  • Ostavite komentar

Učitavam...